Microsoft betreurt overlast nachtelijk heien

Beauty & parfum
Hits: 403
Miljoenen artikelen

-->
Het operationele datacenter van Microsoft op bedrijventerrein Agriport.

AGRIPORT 
Microsoft betreurt de overlast die vorige week ontstond toen ’s nachts werd geheid bij het datacenter in aanbouw op bedrijventerrein Agriport.

,,We werken al meer dan vijf jaar aan dit project zonder overlast voor de omgeving. We hebben maatregelen getroffen om herhaling te voorkomen. Dit soort activiteiten mag alleen in de standaard-werkuren plaatsvinden. De partijen die voor ons werken zijn hiervan op de hoogte’’, aldus een woordvoerder van Microsoft.

Vorige week werd in de nacht van maandag op dinsdag doorgewerkt bij de heiklus voor voor het datacenter. Het lawaai hield inwoners van Medemblik en omgeving uit de slaap. De politie legde het werk na klachten stil. Microsoft heeft geen vergunning voor nachtwerk.

Oorspronkelijk bericht: Noorhollands Dagblad

Author: bev9778

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *