Politie zoekt getuigen van mishandeling vrouw op Floridaplein

Beauty & parfum
Hits: 278
Mishandeling vrouw op Floridaplein | Foto-Google-Maps

Haarlem De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een vrouw begin november in Haarlem. De vrouw werd aangereden door een fietser, later spuugde hij ook in haar gezicht en gaf hij haar een vuistslag op haar hoofd.

adsense

De mishandeling vond plaats op 1 november, rond 17.55 uur op de parkeerplaats voor de Albert Heijn aan het Floridaplein in Schalkwijk. De vrouw liep door de mishandeling een kneuzing op.

De mishandeling is op camerabeelden te zien, zo schrijft de politie. De recherche komt graag in contact met getuigen van de mishandeling. Wie iets heeft gezien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

adsense

Author: bev9778