Poolse winkeldieven opgepakt in Alkmaar

Hits: 233
Arrestatie van verdachte winkeldief

ALKMAAR – Twee mannen zijn zondagmiddag aangehouden na een winkeldiefstal in Alkmaar. Het gaat om mannen 21 en 24 jaar oud uit Polen, zonder vast adres in Nederland. Ze worden verdacht van ’mobiel banditisme’.

De politie werd zondag rond 14.25 uur gebeld over een winkeldiefstal aan de Europaboulevard. Een getuige had de twee mannen zien wegrijden in een rode auto. Deze rode auto werd later met twee inzittenden aangetroffen op de Wendelaarstraat, in het voertuig werden gestolen schoenen gevonden. De mannen werden aangehouden, de 21-jarige man had nog een boete open staan en reed mogelijk zonder rijbewijs.

De politie doet onderzoek naar het tweetal. Mogelijk hebben zij eerder ook nog een diefstal gepleegd aan de Dr. Prinsengalerij in Heemskerk. Het duo is op het politiebureau vastgezet.

Oorspronkelijk bericht: Noordhollands Dagblad

Author: bev9778

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *