Straat in Burgerbrug wint 100.000 euro in loterij

Beauty & parfum
Hits: 1435
Miljoenen artikelen

-->
Straat in Burgerbrug wint 100.000 euro in loterij | ANP

BURGERBRUG – Een mooi begin van 2019 voor een aantal inwoners van Burgerbrug. Ze mogen samen met de buren een prijs van 100.000 euro verdelen. Zij zijn namelijk in de prijzen gevallen bij de Postcodeloterij. Dat meldt onze mediapartner Schagen FM.

Op de postcode 1754 KB  is de zogenaamde ‘Buurt-Ton’ gevallen. Dit betekent dat mensen die aan de Burgerweg wonen en deelnemen aan de Postcodeloterij onder elkaar een ton mogen verdelen. Hoe meer loten een deelnemer heeft, des te groter zijn of haar aandeel in de prijs is.

Prijs wordt later bekend gemaakt
In de vierde week van januari stuurt de loterij de winnaars een brief waarin staat hoeveel de deelnemers per persoon gewonnen hebben.

Oorspronkelijk bericht: NH Nieuws

Miljoenen artikelen

Author: bev9778

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *